Trofej grada Varaždina

Preko 500 natjecatelja okupit će se u Varaždinu, evo detalja

Objavljeno: 09.10.2023. 14:39

Zadnja izmjena: 09.10.2023. 14:39

Foto: Arhiva

U subotu 21. i nedjelju 22. listopada u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održat će se tradicionalno natjecanje Trofej grada Varaždina 2023.

Ovogodišnje natjecanje je u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer te u suorganizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Pokrovitelji natjecanja su Grad Varaždin i tvrtka Flame Spray Croatia d.o.o. uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Varaždina te Turističke zajednice grada Varaždina.

Trofej grada Varaždina okupit će preko 500 sudionika u različitim disciplinama. Natjecanja će oba dana započeti već u ranijim prijepodnevnim satima u disciplinama u kojima će snage odmjeriti pojedinci, grupe i formacije dok su natjecanja plesnih parova na rasporedu u poslijepodnevnim satima. Natjecatelji će se varaždinskoj publici predstaviti u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinsko-američkih plesova i disciplini standardnih plesova. 

Na natjecanje dolaze mnogi vrhunski plesači iz različitih krajeva Hrvatske, ali i susjednih zemalja kao što su Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija, Slovačka, Mađarska, Italija. Cijena ulaznice za publiku iznosi 10,00 eura uz napomenu da djeca do 6 godina starosti ne plaćaju ulaznicu.

Komentari