Talentshow Gospodarske škole Varaždin: Traži se srednjoškolska zvijezda!

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 19.05.2015. 17:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Osebujni talentshow  Gospodarske škole Varaždin “Max sucht den Superstar“ bit će održan u petak 22. svibnja s početkom u 19 sati u sportskoj dvorani škole, a generalna proba je dan ranije s početkom u 12.30 sati...

Europski kulturni krug i Gospodarska škola Varaždin, uz potporu Varaždinske županije i Središnjeg ureda za školstvo u inozemstvu pri Ambasadi Republike Njemačke u RH, organiziraju u Varaždinu u petak 22. svibnja talentshow „Max sucht den Superstar“.

Dosad je talentshow pod istim nazivom održavan u Cestici na razini osnovnih škola, a odsad će se u Gospodarskoj školi Varaždin okupljati srednjoškolci iz svih dijelova Hrvatske i ogledati se u pjevanju, plesu i glumi, ujedno pokazujući koliko poznaju njemački jezik, književnost i kulturu.

- Cilj projekta zapravo je širi, budući da će naš talentshow zasigurno pomoći srednjoškolcima u stjecanju samopouzdanja, toliko potrebnog tijekom školovanja i ovladavanja zdravim životnim i radnim navikama – ističe voditeljica projekta prof. Melanija Klarić, dodajući da će nastupiti učenici iz svih dijelova Hrvatske te gosti iz Slovenije.

Natjecatelji su pravo nastupa na talentshowu u Varaždinu stekli prošavši casting u matičnim školama, a pobjednici finalnog showa dobit će nagrade osigurane uplatama škola i donatora u nagradni fond.  

Natjecanje započinje 22. svibnja u 19 sati, a generalna proba je dan ranije s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin.

Komentari