luksuzne kuće za odmor...

BAZEN, RIBNJAK, VINSKI PODRUM.. Evo TOP 5 vikendica na prodaju u našoj županiji!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.03.2018. 09:38

Zadnja izmjena: 14.03.2018. 10:07

Istražili smo na Njuškalu koje se sve kuće za odmor prodaju u našoj županiji i što sve one nude. Među prvih pet najskupljih kuća našle se se vikendice u Druškovcu, Donjoj Voći, Gornjoj Voći i Varaždinskim Toplicama.

Kako možemo primjetiti, kuće povezuje klasičan stil gradnje, iznimno hortikulturalno uređenje okućnica, kao i uređenje interijera renoviranog u modernom stilu.

Evo TOP 5 vikendica za prodaju u Varaždinskoj županiji.

5. KUĆA ZA ODMOR U BEDNJI, POGLED NA DVORAC TRAKOŠĆAN, 140.000€

Luksuzna moderna katnica sa bazenom u dnevnom boravku.
Sastoji se od podruma, suterena, prizemlja i potkrovlja; tlocrtne površine 127 m2, na zemljištu ukupne površine 304 m2, sa prekrasnim pogledom na jedinstveni dvorac Trakošćan.Centralno grijanje na lož ulje, sa otvorenim kaminom u dnevnom boravku.
Hortikuluturalno uređena okućnica; sa ulične strane kovana ograda.

4. LUKSUZNI APARTMANI, VARAŽDINSKE TOPLICE, CENTAR, 160.000 €

Kuća sa 3 stana/apartmana. Veća kupaonica sadrži masažnu kadu i perilicu za rublje; u manjoj kupaonici tuš kabina.U svim prostorijama sa podnom keramikom (kupaonice, hodnik, dio kuhinje) razvedeno je podno grijanje. Klimatizirano.Stan je kompletno namješten i opremljen namještajem, kuhinjskim uređajima pa čak i suđem, posteljinom i kućnim ogrtačima!

3. VARAŽDINSKE TOPLICE/MARTINKOVEC, NAMJEŠTENA KUĆA OD TRUPACA 182 m2, 165.000 €

Namještenu kuću izrađenu od trupaca promjera 30cm i na više.Kuća ima podrum pripadajuću garažu sa prostorijom iznad nje i sjenicom i poljski WC uz Centralno grijanje.
Kuća se nalazi oko 1 km od centra Varaždinskih toplica.

 

2. LADANJSKA VILA - DONJA VOĆA, 169.000 €

Vila od 200 m2 stambene površine sa dvije terase od ukupno 50 m2. Kuća je građena klasičnim stilom (cigla); izvana je prekrivena drvenim oblicama 6 cm debljine; izolacija unutrašnjosti staklenom vunom, 6 cm; cijeli podrumski dio obložen kamenom. Sav namještaj u kući rađen je od punog drveta i po mjeri, te ostaje prilikom prodaje!
Okućnica je hortikultrno uređena, cijelo imanje ograđeno "živom ogradom", prilazni put i nogostup oko kuće prekriven tlakavcima.U dnevnoj sobi je kamin, koji grije cijeli stambeni dio, isto tako je napravljena priprema za centralno grijanje.

1. KUĆA ZA ODMOR U DRUŠKOVCU, 200.000€

Stambena površina 130 m2 + 40m2 vinskog podruma i 6.507 m2 okućnice.
Okućnica uređena, mali voćnjak, dva ribnjak puna šarana i štuka ( cca 5t ), mala drvena kućica koja momentalno služi kao spremište za alat.Kuća zidana od termo bloka, izolirana vunom sa vanjske i unutarnje strane i obložena drvenim oblicama. Krov je biber crijep CREATON .Parket je hrastov, a u spavaćoj sobi jasen. Grijanje - centralno plin (spremnik plina). Do natkrivene i grijane vanjske terase je i krušna peć sa roštiljem.

 

 

 

Komentari