kandidatkinje

Tea, Dragana i Mihaela kandidatkinje su za izbor ''Miss Beauty'' - upoznajte ih

Piše: eMagazin

Objavljeno: 29.05.2022. 14:56

Zadnja izmjena: 29.05.2022. 14:56

Upoznajte tri kandidatkinje za izbor Miss Beauty koji će se održati 11. lipnja 2022. godine u Glazbenoj školi Varaždin.

Moje ime je Tea Zvonarek. Imam 17 i pol godina te živim u malom mjestu Hrašćica u blizini Varaždina. Pohađam Gospodarsku školu Varaždin, smjer komercijalist. Odlično pričam njemački jezik jer sam 3 godine živjela u Njemačkoj gdje sam stekla mnogo iskustva i razna poznanstva. U slobodno vrijeme se bavim odbojkom te izuzetno volim trčanje. Vrlo sam komunikativna, vedra i pažljiva osoba. Smatram da bi svaka osoba u životu trebala raditi ono što voli i ono što želi, tako i ja odlučila sam se opustiti u novi izazov modnog svijeta te ispuniti svoje snove i definitivno iz dana u dan raditi na sebi kako bih uspjela ostvariti ono što želim.

Tea Zvonarek

Ja sam Dragana Sambolec i dolazim iz Vratna Gornjeg Općine Cestica.-Idem u Gospodarsku školu Varaždin, smjer prodavač. Svoje slobodno vrijeme provodim sa prijateljima i odlazim u šetnje . Isto tako obožavam plesati, šminkanje i fotografiranje. Smatram da bih mogla uspijeti i postati kozmetičar što najvise i želim, vrlo sam spretna i društvena osoba koja je uvijek spremna na sve. Spremna sam opustiti se u modni svijet i vidjeti koliko mogu postići u tome. Sve smo predivne na svoje način i svaka ima priliku pokazati pravu sebe.

Dragana Sambolec

Zovem se Mihaela Mešnjak, živim u okolici Novog Marofa i rođena sam 5.2.2003. i imam 19 godina. U slobodno vrijeme volim crtati, sviram klarinet, tu i tamo klavir, išla sam u glazbenu školu šest godina, ponekad malo i zapjevam, društvena sam i otvorena osoba, makar imam samo par bliskih prijatelja, mislim da sam samopouzdana, volim stjecati nova prijateljstva i upoznavati nove ljude, zanima me puno stvari i volim istraživati.

Mihaela Mešnjak

Djevojke su nosile torbe A.M.D dizajna diazjnerice Anamarije Hajduk koja izrađuje neobične i vrlo uočljive torbice od papira i kombinacije drvo papir. Svaka torbica je unikat te ih osobnost izdvaja iz mase. Prvenstveno su posebne po materijalu od kojeg se rade.Tehnika izrade je jedinstvena samo za takav materijal.Cinjenica da je cijeli proces izrade u ruci čini ih jos posebnijim. Za izradu je potrebno mnogo strpljenja,ljubavi,vremena te kreativnosti. Ne podliježu slijepo trendovima a uklapaju se u svaku odjevnu kombinaciju. Mogućnost graviranja na drvo kao i ubacivanje slika na papir koji je zasticen plastifikacijom te su tako otporne na vremenske uvjete.

Komentari