Ashton Kutcher glumit će Stevea Jobsa u filmu o njegovom životu

Piše: evz/zimo.co

Objavljeno: 02.04.2012. 20:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: totalfilm.com

Dobro poznato lice s filmskih platna i malih ekrana Ashton Kutcher glumit će lik Stevea Jobsa u nezavisnom filmu “Jobs” koji će odraditi Josuha Michael Stern prema scenariju Matta Whiteleya, piše zimo.

Naime, ovaj film prikazat će život suosnivača Applea – Stevea Jobsa od hipijskih dana pa kroz Apple, gdje je postao jedan od najboljih poduzetnika našeg vremena.

- Kako smo doznali, film ‘Jobs’ će pratiti Stevea od početka Applea i njegovog odlaska iz kompanije pa sve do njegovog povratka. Ovaj film neće uključivati godine nakon toga-  istaknuo je na Twitteru Jeff Sneider iz Varitey.

Mark Hulm financirat će i režirati ovaj film koji počinje sa snimanjem u svibnju, za vrijeme dok Kutcher ima odmor od svoje hit serije na CBS-u.

Osim ovog filma, Sony Pictures je već ranije najavio kako radi na svojoj verziji filma o Steve Jobsu, a koja se bazira na bestselleru Walter Isaacsona.

Također, bilo je dosta priča tko će glumiti Jobsa u novom filmu Sonya, pa su se tako među kandidatima našili Noah Wyle koji je ujedno ranije glumio Jobsa u filmu “Pirati Silicijske doline”, sam Ashton Kutcher, te čak i George Clooney.

Iako se sve smatralo prvoaprlilkom šalom, na Twitteru je novinar Variety-a istaknuo kako su čekali 02. travanj da objave priču kako ne bi došlo do zabune.

 Izvor: zimo.co

Komentari