Brojni izvođači na ovogodišnjem festivalu "Hvalospjev Ljubavi 2014"

Objavljeno: 08.06.2014. 16:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger/Ilustracija

U nedjelju, 15. lipnja održat će se 5. po redu festival popularne kršćanske glazbe "Hvalospjev Ljubavi 2014" u koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu s početkom u 19:30 sati.

Festival će se održati pod pokroviteljstvom Varaždinske biskupije te pod duhovnim vodstvom vlč. Tihomira Koseca, povjerenika za Pastoral mladih varaždinske biskupije.

Na ovogodišnjem festivalu nastupit će: fra Miroslav Petrac (Zagreb), Marjetka Žogan (Šentjur, Slovenija), Vesna Posavec (Zadar), Marija Cerovac (Đakovo), Veronika Jambrek (Brestovec Orehovički), Ljubo Vuković (Zagreb), Anita Vincek (Varaždin), Dragutin Hrastović (Laz Bistrički), Matija Martinčević (Ivanec), Lucija Lučić (Zagreb), Apostoli Krvi Kristove (Zadar), Mateja Spajić (Slavonski Brod) i Maja Vasilj (Zagreb).

Gosti ovogodišnjeg festivala su Emilio Kutleša i "Kefa".

Od 2012. godine "Hvalospjev Ljubavi" je natjecateljskog karaktera te se dodjeljuju tri nagrade (najbolji tekst, stručni žiri i nagrada publike) u svrhu poticaja stvaraocima i izvođačima duhovne glazbe na još veće zalaganje u širenju Božje Riječi preko glazbe.

U 17:30h bit će sv. misa za sve izvođače i sudionike festivala u crkvi Dobrog Pastira kao uvod i prirema za slavljenje Gospodina pjesmom na festivalu.

Ulaz je slobodan i svi su od srca dobrodošli!

Komentari