Brucošijada: Stadium Bowling u Luminiju studošima sprema feštu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 06.10.2012. 11:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Stadium Bowling kuglana  u subotu 13. listopada s početkom u 20 sati otvara vrata svim brucošima uz bogati zabavni program i brojna iznenađenja.

Kako ovim događanjem Lumini centar zajedno s Bowling Stadium kuglanom želi omogućiti svim brucošima da sudjeluju u pravoj fešti prijateljskog okupljanja, posjetitelje očekuje poznata bračka klapa "Stine" koja će sigurno razveseliti brucoše s juga ali i ljubitelje tradicionalne dalmatinske pjesme.

Cjelonoćno druženje dodatno će začiniti DJ MC Dario sa svojim glazbenim nastupom, a pjevački talenti i ljubitelji glazbenih hitova imat će priliku pokazati svoje vještine na nagradnim karaokama i osvojiti brojne nagrade.

Osim što će u jedinom bowling centru u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj svi brucoši imati priliku uživati u vrhunskoj glazbi i prijateljskom druženju, moći će degustirati ukusne specijalitete i okrijepiti se pićem dobrodošlice.

Uz to, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra radnim danom od 15:00 do 00:30 sati i vikendom od 10:00 do 02:00 sata.

Komentari