Daniel Radcliffe priznao da je bio ovisan o alkoholu

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 04.07.2011. 18:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: DavidDjJohnson

Koliko god sam želio biti poput onih koji odlaze na tulume i lijepo se provode, nije mi uspijevalo. Danas mi je najdraže ostati kod kuće i čitati ili razgovarati s nekom bliskom osobom, priznao je glumac

Daniel Radcliffe, zvijezda serijala o dječaku čarobnjaku Harryu Potteru, priznao je da je bio ovisnik o alkoholu. Radcliffe (21) je iskreno progovorio o fazi kad mu je kao 18-godišnjaku, život izmaknuo kontroli. U to vrijeme počelo je snimanje filma "Harry Potter i princ miješane krvi".

- Nekoliko godina bio sam fasciniran spoznajom da živim poput slavnih glumaca, ali takav život mi nije pristajao. Zato sam otišao na odvikavanje - rekao je glumac.

Radcliffe, koji tvrdi da je u kolovozu 2010. prestao piti, rekao je i da je imao sreće što fotoreporteri nisu snimili njegove brojne ispade pod utjecajem alkohola.

- Koliko god sam želio biti poput onih koji odlaze na tulume, povremeno popiju i lijepo se provode, nije mi uspijevalo. Danas mi je najdraže ostati kod kuće i čitati ili razgovarati s nekom bliskom osobom, onom koja zna izmamiti osmijeh na mom licu. Ne treba se sramiti zbog uživanja u mirnom životu - rekao je.

Premijera posljednjeg filma serijala o Harryju Potteru - "Harry Potter i darovi smrti 2" - zakazana je za četvrtak u Londonu.

Komentari