povodom dana žena

Evo dobrih vijesti za sve koji nisu uspjeli kupiti karte za spektakularan nastup u Kinu Ivanec

Objavljeno: 25.01.2024. 17:35

Zadnja izmjena: 25.01.2024. 17:35

Foto: Hot Men Dance

Dodana su još dva nova termina za Hot Men Dance Show u Kinu Ivanec povodom Dana žena. Karte za dva već najavljena nastupa jako brzo su se rasprodale, a novi termin je 15. ožujka u 19 sati, ali i u 21 sat.

Karte za raniji termin (19 sati) možete kupiti ovdje, a za kasniji (21 sat) ovdje. Do karata možete i od sutra na blagajni Kina Ivanec u periodu od 14 do 22 sata. Riječ je, naime, o najpoznatijem europskom Hot Men Dance Showu koji je nastao 2014. godine u Budimpešti. 

- Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost - navode organizatori. 

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši.  Program je namijenjen isključivo ženskoj publici. Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Komentari