E-Base slavi ljetni solsticij u Antrumu

Objavljeno: 20.06.2011. 10:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

U čast početka ljeta doajen elektronske klupske scene i jedan od najpoželjnijih hrvatskih DJa E-Base u srijedu, 22.06.2011., ulijeće u klub Antrum u Prelogu.

Party će tradicionalno uzburkati varaždinsko-međimursku klupsku scenu i omogućiti ekipi koja se nabrijava na kvalitetnu elektronsku glazbu da uživo posvjedoči jedinstvenoj klupskoj atmosferi.

E-Base trenutno radi na kompilaciji svojih klasičnih remixeva u posljednjih desetak godina, a video za najnoviji single Dance Now s Mayom Azucenom također možete ubosti na TV-u ili na You Tube-u.

Hrvatskoj i regionalnoj publici Maya Azucena prije svega je poznata po suradnji na nekoliko pjesama Zlatana Stipišića Gibonnija kojima je dodala svoj karakterističan autorski i izvođački pečat što je nagrađeno dvjema nagradama Porin.

Video je poseban i po tome što u njemu nastupaju kreacije triju vrhunskih hrvatskih modnih dizajnerskih imena koja čine poveznicu između E-Baseove glazbene karijere i njegovog angažmana kao glavnog tehničkog producenta Cro-a-portera, najvećeg modnog događanja u regiji.

To su ELFS, Zigman i eNVy room. ELFS predstavljaju brand čiji je zaštitni znak ironično isticanje logotipa kao statusnog simbola – njihovu odjeću u spotu nosi E-Base.

Maya Azucena u videu nosi odjeću dizajnerskog dvojcaeNVy room , a njene cipele ekskluzivni su dizajn riječkog modnog dizajnera Zigmana. Za dodatnu kvalitetu u vizualnom smislu pobrinuli su se make up umjetnik Riki Šopov i mlada stilistica Tea Murić.

E-Base i Antrum vole se već dulje vremena, pa su to odlučili proslaviti poklanjajući vam besplatni upad u klub!

Komentari