Fancy naočale i hardcore torba: Što kažete na "look" mladog šefa varaždinskog HDZ-a?

Piše: A.M.

Objavljeno: 08.06.2015. 14:45

Zadnja izmjena: 22.03.2016. 14:36

Foto: FOTO: Siniša Sović

Žila se u gradu popela na 28 Celzijevih stupnjeva, a poznate i manje poznate Varaždinke koje su se nešto poslije 12 sati zatekle na Korzu našu pažnju privukle su svojim najpraktičnijim modnim detaljima, torbama.

Za torbe se još kaže da su najbolji ženski "prijatelji", no da ih sve više vole i muškarci danas je dokazao i mladi šef varaždinskog HDZ-a Damir Habijan, koji je svojim evidentno osmišljenim modnim odabirom ovaj put uspio (modno) zasjeniti čak i žene.

Pitali smo stoga znalce što kažu na njegov današnji look, a oni se odreda slažu da je riječ o vrlo "trendi" stylingu.

Talijanski štih

- Vidi se da mu je moda jako bitna, odašilje poruku jednog samosvjesnog muškarca sigurnog u sebe. Tamnoplavo odijelo u kombinaciji s tamnobraun cipelama i torbom odaje talijanski štih i jednu provjerenu kombinaciju – kaže Damir Hižak, koji Habijanu ipak zamjera dozu kreativnosti.

Drugi se, međutim, ne bi složili.

Sofisticirani ukus

- Zanimljiv modni odabir koji spaja univerzalni klasik (odijelo) i poslovni stil, zajedno s modnim dodacima koji ''podižu" kombinaciju u svrhu cjelokupnog dojma jednog elegantnog, sofisticiranog modnog ukusa – kažu modno upućeni.

No, budući da se o ukusima, kako neki smatraju, ne raspravlja – zaključite sami, a u našoj fotogaleriji provjerite kakve još torbe vole naše Varaždinke i Varaždinci.

Komentari