Fashion night Varaždin: Očekuje nas glamurozni modni spektakl

galerija-images/fashion night varazdin 2014 - najava

Objavljeno: 03.10.2014. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: V. Mihalić/Vesna Sposa Facebook

Glamur, luksuz i prava modna poslastica očekuje sve Varaždinke i Varaždince na Fashion night Varaždin 2014., modnoj reviji u organizaciji višestruko nagrađivane modne kuće Vesna Sposa.

Fashion night Varaždin 2014. održat će se 11. listopada u Koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin s početkom u 20 sati.  Organizatori najavljuju senzacionalan modni događaj, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

- Ideja ovog događaja jest omogućiti Varaždinkama i Varaždincima uvid u stvaralaštvo naših domaćih kreatora i izvrsnih modnih dizajnera. Želja nam je stvoriti prepoznatljivi događaj za grad Varaždin, nešto novo i jedinstveno, ali s velikom inicijativom da Fashion night Varaždin postane tradicija u ovom gradu - istaknula je na konferenciji za novinare Jelena Kukec, modna savjetnica Vesna Sposa Varaždin.

Modnu reviju nosit će ženski modeli iz Zagreba i Rijeke, a posebna gošća bit će i aktualna Miss Universe Ivana Mišura. Uz modnu reviju domaćih kreatora kao što su Vesna Sposa, Ana Kraš, te modnih kuća Varteks, Orljava, Odjeća Hrvatskih Kreatora – Boni, Krateks, Galko, za goste je pripremljen i glazbeno-plesni program.

- Kada nešto organiziramo i to krene, uvijek se vodimo željom da to potraje i postane prepoznatljiv događaj. Fashion night Varaždin također je jedan od takvih događaja. Želimo stvoriti jednu tradiciju da Varaždin napokon dobije jednu sjajnu priliku prikazati koliko mladih i odličnih modnih dizajnera i kreatora ovdje ima. Nadam se da će se nadaleko čuti za naš Fashion night Varaždin i da će ovo postati jedna odlična manifestacija - naglasila je Vesna Pretković, generalna direktorica modne kuće Vesna Sposa, koja već 22 godine djeluje na domaćoj i inozemnoj modnoj sceni.

Nakon modne revije održat će se i after party u kafiću Secret Garden.

{gallery}fashion night varazdin 2014 - najava{/gallery}

Komentari