FB humanitarci za Varaždince pripremili humanitarnu Noć vještica

Objavljeno: 31.10.2014. 09:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Male Varaždince i njihove roditelje u petak, 31. listopada, s početkom u 18 sati, u hotelu Turist očekuje humanitarna Noć vještica u organizaciji varaždinskih Facebook humanitaraca.

Osim natjecanja u rezbarenju tikvi te izbora najljepše tikve i najmaštovitije slastice, sve posjetitelje očekuje dobra zabava i druženje.

- Sa sobom obavezno ponesite jednu neizrezbarenu tikvu (s lučicom ili lampašom) te pribor za rezbarenje, slastice (slane ili slatke) na temu Halloween te humanitarnu vrećicu (prehrambene ili higijenske potrepštine) sukladno mogućnostima - ističe Gordana Vincek iz FB humanitaraca.

FB humanitarci ujedno podsjećaju kako je otvorena i humanitarna akcija za majku dvoje maloljetne djece, u sklopu koje se prikupljaju novčana sredstva za kupnju ogrjevnih drva. Svi koji se žele uključiti u akciju sredstva za kupnju drva mogu uplatiti na račun udruge (s opisom: akcija Tavan) na broj (ZABA) HR4423600001102379552.

Sve aktivnosti udruge FB humanitarci mogu se pratiti na njihovoj Facebook stranici te na internetskoj stranici FB humanitarci Varaždin.

Komentari