FOTO Miss Matja: U Crikvenici je odlično, željno iščekujem finale izbora u petak

Objavljeno: 09.06.2015. 18:28

Zadnja izmjena: 22.03.2016. 14:32

Foto: Matja Čiček/TZG Crikvenica

Ovoga tjedna Crikvenicom caruje ljepota. Prekrasne superfinalistice, njih 17 iz cijele Hrvatske, pripremaju se za veliko finale Izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, a nama se u pauzi od priprema javila Matja Čičak, najljepša djevojka sjeverozapadne Hrvatske.

Finale izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta održat će se ovog petka, 12. lipnja, a djevojke su u Crikvenicu stigle već prošlog tjedna. Kako nam otkrila Matja, raspored na pripremama je krcat, aktivnosti je mnogo, ali je atmosfera odlična.

- Otkad smo stigle u Crikvenicu, raspored nam je krcat. Svaki dan imamo neke aktivnosti, a ovih se dana pripremamo za glavni izbor. Vrijeme je odlično, sunčano je i toplo - rekla nam je Matja.

Željno iščekuje ovaj petak, a nada se što boljem plasmanu. Što se tiče organizacije, Matja ističe da je na visokom niovu, a ostale djevojke su odlične.

- Naravno, nestrpljivo iščekujem petak, a nadam se što boljem plasmanu. U Crikvenici je organizacija odlična i svi smo kao jedna velika sretna obitelj - naglasila je Matja.

Osim što uživaju na Rivijeri Crikvenica, djevojke tijekom priprema osvajaju bodove u pet različitih izazova, sport, talent, intervju, multimedija i modeling. Ljepota, osobnost, talent poput plesa, pjevanja ili sviranja i šarm samo jedne od natjecateljica zadivit će ocjenjivački žiri, koji će je proglasiti novom Miss Hrvatske koja će našu zemlju predstavljati na izboru za Miss Svijeta sredinom prosinca u Kini.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta održat će se ovog petka, 12. lipnja, s početkom u 20 sati u Hotelu "Omorika" u Crikvenici.

Komentari