finalistice

Foto - Predstavljamo još dvije kandidatkinje za izbor ljepote: Doru i Petru

Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka...
Objavljeno: 03.04.2024. 17:44

Zadnja izmjena: 03.04.2024. 18:14

Nakon što smo predstavili prve tri finalistice nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, sada predstavljamo još dvije djevojke. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.  Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g). Ovo su još dvije finalistice:

Dora Brleković

Moje ime je Dora Brleković, rođena sam 5. siječnja 2007. godine, živim u malom mjestu Leskovec u blizini Varaždinskih Toplica. Završila sam Osnovnu školu Svibovec, a trenutno pohađam 3. razred Srednje strukovne škole Varaždin u smjeru likovne umjetnosti i dizajna - dizajner odjeće.  

Oduvijek su me zanimale sve vrste umjetnosti, a posebice: slikanje, kiparstvo, arhitektura, glazba, moda. Velika sam obožavateljica visoke mode te sam se uvijek htjela okušati u modnom svijetu kao model a kasnije uz malo sreće i izobrazbu kao modni dizajner.

Već nekoliko godina imam i želju studirati psihologiju te postati psihologinjom te i na taj način pomagati ljudima jer danas je uz fizičko zdravlje izuzetno važno i psihičko zdravlje.

Opisala bi sebe kao komunikativnu i ekstrovertiranu osobu koja voli upoznavati nove ljude, posjećivati nova mjesta, te iskušavati se u novim stvarima i aktivnostima. Volim učiti razne nove stvari, pojmove, istraživati neke nove svjetove. Volim čitati razne knjige, pisati pjesme, slikati i crtati.

Petra Hrlić

Ja sam Petra Hrlić i imam 19 godina. Radim u "Good Food-u" kao pizza majstor. U slobodno vrijeme volim se družiti, šetati, baviti se modom i uzivati u priodi. Čast mi je biti dio Best model direkcije.

Sponzorska večera održana je u predivnom poznatom talijanskom restoranu Angelus u srcu baroknog Varaždina koji je poznat po svojoj mediteransko, talijanskoj kuhinji te toploj i ugodnoj afmosferi. Potrebe i želje svojih gostiju Angelus nastoji zadovoljiti izborom kvalitetnih i svježih namirnica, odnosno raskošnom ponudom tjestenina, rižota, salata i slastica. Vrhunskom izboru jela treba pridodati najbolji izbor pizza u gradu.

Komentari