finalistice

Foto - Predstavljamo prve tri kandidatkinje za izbor ljepote: Upoznajte Lanu, Tanju i Melani

Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku uključene su bile tri županije: Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-križevačka, a odabrani su i top finalisti koje će se boriti za titulu najljepše(g) 27. travnja u hotelu Panorama u Prelogu...
Objavljeno: 25.03.2024. 18:05

Zadnja izmjena: 25.03.2024. 18:19

U Varaždinu je nedavno održan Casting Best model i Lice godine 2024 za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.

Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku uključene su bile tri županije: Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-križevačka, a odabrani su i top finalisti koje će se boriti za titulu najljepše(g) 27. travnja u hotelu Panorama u Prelogu. U nastavku predstavljamo prve dvije kandidatkinje:

Lana Hrženjak

Moje ime je Lana Hrženjak. Imam 19 godina. Živim u mjestu Sračinec, pokraj Varaždina. Završila sam Drugu gimnaziju Varaždin te sam studentica prve godine Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu odsjeka u Čakovcu. Pjevam u tri zbora. Volim pjevati, crtati, sport, planinarenje, plesanje, druženje. Idem u teretanu.

Radim kao dječja animatorica na rođendanima u rođendaonici "Pink panter". U slobodno vrijeme volim se družiti s prijateljima te provesti vrijeme u prirodi i s obitelji. Za izbor na Miss potaknuli su me ljudi oko mene, no to je nekako oduvijek bila i moja želja. To je jedno novo životno iskustvo, te se radujem novim izazovima, prijateljstvima i događajima.

Tanja Vusić

Ja sam Tanja Vusić, imam 16 godina i dolazim iz okolice Ivanca (Cerje Nebojse). Modu volim od malena, shopping me uvijek veselio kao malu, a sad ništa manje nego tada. Uvijek sam se voljela dotjerivati i izgledati najbolje. Volim raditi na sebi. Volim nove izazove, volim se full usredotočiti na svoje ciljeve te ih s time ostvariti.

Svom poslu sam uvijek predana i sve što radim volim uvijek napraviti najbolje… Pa tako i oko mode, uvijek se volim lijepo srediti. Sređujem se još od osnovne, dan danas kad više manje sve moje prijateljice nose patike ja nosim štikle jer se osjećam ljepše, glamuroznije i ženstvenije u njima. Štikle sam počela nositi sa svojih 14 godina, makar sam i prije znala uzet mami štikle i doma po kući hodati u njima.

Melani Šantalab

Zovem se Melani Šantalab i pohađam Gospodarsku školu Varaždin. Imam 17 godina. Visoka sam 168 cm. Volim šminku i modu te bih se željela baviti modelingom. Jako sam komunikativna i volim pomagati drugima.

Sve tri superfinalistice Best model i Lice Godine nosile su predivan nakit poznate umjetnice Marije Cvetko-Dallay Marra. Dallay Marra je puno više od nakita. Umjetničko djelo, slika ulje na platnu obloženo zlatnim ili srebrnim listićima daje dojam luksuza i elegancije, a svaki komad ovog umjetničkog nakita je unikat te je ručno izrađen od temelja. Svako se platno prvo mora napeti kako bi se moglo po njemu oslikavati te se kao završni sloj stavlja pozlata. Slika se oslikava sa fokusom na detalje te je potrebno puno vremena i strpljenja kako bi svaki komad bio izrađen do savršenstva. Za neke detalje je potrebno koristiti kist od samo jedne dlake.

Komentari