FOTO Slojevita odjeća za studen, za hrabrije tamni ruž

Objavljeno: 30.11.2015. 15:33

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 11:10

Prije nekoliko dana završeno je uređenje grada i sa svih strana u Varaždinu se mogu vidjeti lampice, štandovi i šareni ukrasi, a glavni trg krasi nezaobilazna božićna jelka...

Zimsko vrijeme koje je više podsjećalo na proljetno završilo je, ali sudeći prema prognozama, u prosincu nas i dalje očekuje vedro vrijeme bez padalina i s dnevnom temperaturom od 5 do 10 stupnjeva koja će samo noću spustiti ispod ništice. Premda je rano prognozirati očekuje li nas za Božić snijeg, trenutne prognoze pokazuje da tog dana snijega neće biti. 

Bilo kako bilo, u zraku se već osjeća predblagdansko raspoloženje i svakog dana se u Varaždinu može vidjeti sve više posjetitelja. Ovakvo vrijeme, sudeći prema kreacijama Varaždinaca i Varaždinki, idealno je za slojevitu odjeću, a uz kapute i jakne nose se marame, šalovi, kape i drugi modni dodaci. 

Premda je grad u raznim bojama, nismo mogli ne primjetiti da su se, možda u skladu s ponedjeljkom, Varaždinci odjenuli uglavnom u tamnije ili sive boje. Uz jakne i kapute kombiniraju se popularne "gležnjače" i čizmice uz koje se kombiniraju torbe pa čak i sunčane naočale budući da je Varaždin oko podneva nakratko obasjalo sunce.

Što se tiče makeup-a, Varaždinke su ponovno pokazale da ne griješe - prevladava decentna šminka i ponekad malo hrabriji, tamniji ruž. Moglo se vidjeti i onih koji i dalje nose tenisice ili popularne starke. Modu u gradu odavno ne vežemo samo uz ljepši spol, a Varaždinci itekako dokazuju da imaju dobrog ukusa. Traperice, hoodice, kožne jakne i kaputi uz poneki šal odabir su većine muškaraca. 

Pogledajte fotogaleriju: 

 

 

 

 

Komentari