antunovo v marofu

Foto - Unatoč ranijoj grmljavini i kiši, sve je spremno za koncert 'The Frajla'

Između ostalog, na Trgu hrvatske državnosti postavljena je svojevrsna chill zona koja će tokom cijelog vikenda imati glazbenu podlogu. Od 21:30 sati na glavnu pozornicu dolaze The Frajle, koje će posjetitelje razveseliti brojnim glazbenim hitovima...
Objavljeno: 09.06.2023. 20:44

Zadnja izmjena: 09.06.2023. 20:45

Foto: Boris Matijašec

Antunovo v Marofu i ove godine nudi brojna događanja u organizaciji mnogih udruga, ustanova i pojedinaca protežu se kroz cijeli mjesec lipanj, no centralana događanja započela su danas i traju do 13. lipnja, kada je i sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika grada Novog Marofa. 

Između ostalog, na Trgu hrvatske državnosti postavljena je svojevrsna chill zona koja će tokom cijelog vikenda imati glazbenu podlogu. Od 21:30 sati na glavnu pozornicu dolaze The Frajle, koje će posjetitelje razveseliti brojnim glazbenim hitovima. 

Podsjetimo, kod KC Ivan Rabuzin sve je započelo programom "Fino i vino" , na kojem su svoj rad predstavili Udruga vinogradara Pinta, ŠRD Marof i SK Grebengradski streličari, a za zabavni program bili su zaduženi Fiškali. Paralelno u Staroj školi krenuo je program "Sastanak u traperu" koji temom ove godine prati razvoj novomarofskih bendova od 70-ti godina prošlog stoljeća, a traper je nezaobilazni dress code. Sve je popratila i tematska glazba uz ploče, panel sa članovima bendova te izložba fotografija.

Komentari