Berba medalja

Foto - Varaždinske mažoretkinje vratile se s natjecanja proteklog vikenda sa 39 zlatnih medalja

Objavljeno: 27.03.2024. 10:23

Zadnja izmjena: 27.03.2024. 10:29

Varaždinske mažoretkinje obilježavanje 30. obljetnice svog osnutka i postojanja započele su ove godine na najbolji mogući način, osvojivši protekloga vikenda na motivacijskom natjecanju 'Prvi i viši korak' u Karlovcu čak 39 zlatnih medalja. 

Riječ je o natjecanju koje se provodi po regijama kako bi se djevojčice mlađeg uzrasta u kategoriji Prvi korak, i one starije u kategoriji Viši korak motivirale za daljnje aktivnosti na način da se kratko predstave rezimirajući savladane mažoret elemente i vještine. 

- Varaždinke su ovaj puta bile besprijekorne pa su zato osvojile toliko zlatnih medalja – kazao je predsjednik Hrvatskog Mažoret Saveza Alen Šćuric.

Varaždinske mažoretkinje domaćin državnog prvenstva

Po riječima voditeljice Varaždinskih mažoretkinja Anite Mikac Grabarić, to je ujedno rezultat uspješnih i sveobuhvatnih priprema za svibanjsko državno Prvenstvo u mažoret plesu, kojemu će Varaždinske mažoretkinje prvi puta biti domaćini.

Varaždinske mažoretkinje kao članice Hrvatskog Mažoret Saveza u godini obilježavanja 30. obljetnice svoga postojanja će u dane vikenda 11. i 12. svibnja biti domaćini Prvenstva Hrvatske u mažoret plesu, koje će okupiti 1500 natjecateljica iz cijele zemlje. 

 

Komentari