Franka Batelić izdala novi singl "On Fire"

Objavljeno: 16.06.2011. 15:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Borna Čivrag / CROPIX

FRANKA BATELIĆ ima novi singl. Manje od mjesec dana od izlaska singla "Crna duga" Franka ne miruje, već "gori od želje da zapali ljetne plesne podije". "On Fire", singl kojeg premijerno možete poslušati na Indexu, Frankina je nova pjesma i noseći singl vruće ljetne kompilacije "Papaya Day & Night 2011".

Riječ je o prvom Frankinom singlu na engleskom jeziku, za koji je sama napisala tekst, a produkciju potpisuje Eric Destler, koji je remiksirao već mnoga poznata klupska producentska imena poput Martina Solveiga, Badure, Hanne Hansen i Dana Marciana. Singl "On Fire" će imati radio, club extended i pobjedničku verziju DJ remix natječaja. Mlada pjevačica dovršava svoj novi studijski album "Franka", a "On Fire" je osmi singl s nadolazećeg albuma.

"Pjesma On Fire je produkcijski vrh trenutne plesne klupske glazbe pa i ne čudi što je našla mjesto na Papaya kompilaciji, među svjetski poznatim imenima house glazbe", rekao je Eric Destler i dodao: "Pjesma je melodijski zarazna, pozitivna i dinamična, pa sam siguran da će biti nezaobilazna u CD dekovima DJ-eva u klubovima". 

"Kada su mi ponudili da budem na kompilaciji koju čine zvučna imena house glazbe poput The Freemasonsa, Shapeshiftersa, Tiesta, Swedish House Mafije i drugih, iskreno sam se začudila i upitala samu sebe mogu li ja to. Na kraju je sve genijalno ispalo, a prve reakcije slušatelja na internetu su izvrsne!", izjavila je Franka, ne skrivajući veselje što će pjesmu promovirati 1. srpnja u Papayi na Zrću, prije nastupa DJ legende Svena Vatha. Tamo će se postaviti i ogroman filmski set za trodnevno snimanje spota. To će biti snimanje s najviše statista u Hrvatskoj.

Izvor: index.hr

Poslušajte singl sami, pa prosudite može li postati ljetni hit...

Komentari