Goranu i Ivani Višnjić zamjenska majka rodila sina

Piše: evz/vlm

Objavljeno: 13.07.2011. 12:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Prvo biološko dijete bračnog para Višnjić rodilo se 7. srpnja, prenosi Story, a sretni su mu roditelji dali ime Vigo Leo

Postoji li ljepši dar za 12. godišnjicu braka od rođenja djeteta? Upravo to dogodilo se Ivani i Goranu Višnjiću koji su 12. godišnjicu braka proslavili u svibnju, a već 7. srpnja svjetlo dana ugledao je njihov drugi sin Vigo Leo. Pri porodu je težio 3600 grama i bio dugačak 49,53 centimetara, a kako piše Story, sreći četverogodišnjeg Tina i oca Gorana Višnjića nije bilo kraja.

Dječaka je carskim rezom rodila zamjenska majka dva tjedna prije planiranog poroda, a Goran i Tin samo dan kasnije uputili su se u Hrvatsku kako bi s obitelji podijelili sretnu vijest. Ivana ih je, piše Story, dopratila do zračne luke, nasmijana i ozarena. Vjerojatno i nestrpljiva da čim prije dođe kući i obavi posljednje pripreme za sinov dolazak.

Presretni smo! Vigo je zdrava i prelijepa beba. Iznimno smo zahvalni zamjenskoj majci i njenoj obitelji jer bi se bez njezine pomoći teško ostvario naš san da imamo drugo dijete – izjavio je Goran za Story.

Oboje su nerijetko izjavljivali kako, nakon sina Tina, žele imati još djece. Odrasli su u velikim obiteljima i znaju kako je velika radost odrastati uz braću i sestre. Ivana je, nažalost, prošla za svaku ženu bolne trenutke – četiri spontana pobačaja. Pokušaj da nakon Tina posvoje još jedno dijete nije im uspio pa su odlučili postati roditeljima uz pomoć zamjenske majke.

Dok će mali Tin jedno vrijeme provesti u Hrvatskoj i uživati u ljubavi koju mu bake – Branka Vrdoljak i Milka Višnjić – nesebično pružaju, Goran je već požurio u Los Angeles kako bi svojoj Ivani i njihovu Vigu u svakom trenutku bio pri ruci. Do 18. srpnja, kada počinje snimanje nove američke drame “K-11”, u kojoj će zaigrati glavnu mušku ulogu i dane provoditi ispred kamere.

Komentari