povodom dana žena

'Hot Men Dance show' u Kinu Ivanec gotovo rasprodan, nastup u kostimima isključivo je za žene

Objavljeno: 19.01.2024. 11:18

Zadnja izmjena: 19.01.2024. 11:18

Foto: Kino Ivanec

Povodom Dana žena, 7. ožujka s početkom u 20 sati, u Kinu Ivanec održat će se nastup poznatog europskog 'Hot Men Dance showa', a karata više gotovo i nema.

Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot Men Dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedna od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i umjetnički ples, navode iz Kina Ivanec. Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši, koji u ovom nastupu posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom.  Program je namijenjen isključivo ženskoj publici. Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Karte su dostupne ovdje i vikendom (od petka do nedjelje) na blagajni kina od 18 do 21 sat.

Komentari