I Nives Celzijus na Jamiroquaiju: Morala sam doći!

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 22.06.2011. 14:12

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Hrvatska starleta pjevača Jamiroquaija poznaje već desetak godina, a upravo je on autor imena njene kćerke Taishe.

Većini cura ne bi palo napamet na jarunski Otok mladeži uputiti se u štiklama. Nema malo za hodati do glavne pozornice T-Mobile InMusic festivala, temperature su paklene, puteljci neravni pa je obavezni dress-code 'što niže i što laganije'. No, u moru starki, startasica i sandala odskakalo je nekoliko 'špic-papaka'. Kad smo se odlučili zagledati koja se to hrabra dama odlučila na takav podvig, iznenađenja, zapravo - nije bilo.

Nives Celzijus Drpić u štiklama i 'spava', par stotina metara šetnje i par sati stajanja za nju je vjerojatno najobičnije održavanje kondicije. Ono što je bilo intrigantno je odakle starleta, poznata po hitovima ''Zabij mi gol'', ''Mala garava'' i ''Bijesna'', na glazbenom spektaklu koji će prije privući npr., Duška Modrinića koji je stajao nedaleko nje. Zatekli smo je kako se ljuljuška tijekom nastupa Jamiroquaija pa su se kockice ekspresno složile.  

Ona i pjevač Jay Kay upoznali su se još prije desetak godina nakon njegovog koncerta u Puli i zabavljali u velikom društvu. Po priči pjevačice, tada joj je sugerirao kako bi joj najbolje pristajalo ime Taisha, a Nives je danas ponosna majka četverogodišnje Taishe Drpić.

- Dugo se poznajemo, morala sam doći na koncert - kratko nam je komentirala atraktivna brineta.

A londonski bend odradio je poštenih, okruglih sat i pol besprijekorne svirke pa je netko s druge strane obale mogao pomislit da je organizator pustio CD, a ne da dečki uživo praše. Uz moto 'više radi, manje pričaj', šašavi vokal nije se previše trudio animirati publiku, no nije ni morao. Headlineri cijelog festivala rasplesali su i one kojima je do njihovog nastupa bilo draže biti zavaljenima na travi.

Jedino u čemu je Jay Kay 'razočarao' je šešir. Kaubojski, kojeg je odabrao za Zagreb, pomalo je i dosadan s obzirom da posjeduje kreacije kojih se ne bi zasramili ni na engleskim kraljevskim vjenčanjima i utrkama konja.

Komentari