Izašao trailer nove sezone Dextera

Objavljeno: 26.07.2011. 14:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: facebook

Nedavno je izašao trailer za novu, šestu sezonu popularne televizijske serije Dexter, u kojoj glavnu ulogu tumači odličan Michael C. Hall.

Već dobro poznata i uhodana ekipa serije o karizmatičnom serijskom ubojici u novoj je sezoni dobila čak tri specijalna gosta. Iz trailera tako saznajemo da se u šestoj sezoni pojavljuju Moz Def kojeg pamtimo iz Vodiča za autostopere kroz galaksiju, Colin Hanks koji je značajne uloge ostvario u serijama poput Zakona brojeva i Momcima s Madisona te Edward James Olmos, poznatiji kao admiral William Adama u seriji Battlestar Galactica.

Prije nekoliko dana održana je i press konferencija, no pogađate - nismo mnogo saznali. Colin Hanks otkrio je tek da se njegov lik zove Travis Marshall i da možda sudjeluje, a možda i ne, u svim odličnim i novim stvarima koje sezona nosi. Nadodao je i da se zbog sudjelovanja u seriji smatra najsretnijim čovjekom u San Diegu.

Na pitanja novinara kakvi nas zapleti očekuju u novoj sezoni, cijela je ekipa bila očekivano tajnovita i tek su diplomatski poručili da nas čeka neočekivano.

Do tada, uživajte u traileru.


Komentari