Još ne znate kamo za doček? Saznajte savršena mjesta za novogodišnju proslavu u Varaždinu i okolici

Objavljeno: 25.12.2015. 16:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Ilustracija

Ostalo je još tjedan dana dana do proslave Nove godine. I dok su neki već odabrali mjesto na kojemu će uploviti u novu godinu, neki su još neodlučni pa smo stoga za vas odabrali proslave na području Varaždina i šire te provjerili all inclusive ponude, kafiće sa slobodnim upadom i gradske trgove...

Kao i dosad, velik broj kafića organizira doček s all inclusive ponudama za koje je potrebno kupiti ulaznice. Najbogatiji izbor je u Varaždinu.

Već pet godina tradicionalno i legendarno najveće dnevno/noćno zalijevanje stare godine u Varaždinu dogoditi će se uz odličan glazbeni program u četvrtak 31.prosinca od 10 do „X sati“ uz slobodan ulaz u Maraschino Bar, TTS Sport Centra. Od samog početka pa do kraja fešte uz goste će biti DJ PUCKO, legenda hrvatskih fešta, potom  u dnevnom dijelu programa od 13 do 19 sati nastupa „Live Acoustic Band TRNJE“. Za noćni dio programa uz DJ PUCKA pobrinuti će se dobro poznat band „TS ŠPANCIRIi“...

U varaždinskom, pak, Barfly-u, možete dočekati novu godinu uz tamburaški sastav Lajk i DJ Borisa. Karte se prodaju po jedinstvenoj cijeni od 250 kuna, a za to dobijete neograničene količine gotovo svih pića, švedski stol i šampanjac. U Madnessu je cijena ulaznice za dečke također 250 kuna, dok će cure proći jeftinije i izdvojiti 199 kuna. Cijena narukvice uključuje neograničeni pristup hrane i pića cijelu noć te šampanjac u ponoć. Glazbenu podlogu osigurat će Milec i DJ Mašić.

U Emporio Clubu sprema se DJ program, cijena akreditacije za neograničenu konzumaciju pića je 250 kuna. Proslava kreće od 18 sati, a vrata su otvorena do popunjenja kapaciteta.

Ukoliko ne želite kupovati ulaznicu, free upad ima i Sermage koji ovom prilikom radi do 5 sati te Smash Club. Za one koji rezerviraju stol uz dvije boce ili vip uz 4 boce slijedi gratis narezak te šampanjac, a svirat će grupa Twist i DJ Crazy. Slobodan ulaz je i u Aquamarinu, za glazbu brine DJ Yapa te je stolove moguće rezervirati. Velik odaziv gostiju očekuje se u Mea Culpi gdje nastupaju DJ Zoka i DJ Smuky te se stolovi mogu besplatno unaprijed rezervirati.

U Ivancu možete posjetiti Kavanu Ivanu i uživati u nastupu popularnih Kumova. Upad je slobodan te se stolovi mogu rezervirati, ali požurite budući da je velik broj stolova već rezerviran. U Caffe Bar Puff stiže popularni Vuco te je cijena ulaznice 120 kuna i u ponudu ulaze vino i pivo te švedski stol za kojeg organizatori poručuju da će se cijelu noć nadopunjavati.

Novu godinu možete dočekati na nekim od gradskih trgova u gotovo svim gradovima i općinama naše županije. Najviše posjetitelja očekuje se u Varaždinu. Zabavni program započinje u 10 sati, svirkom tamburaškog sastava Like, dok će u 14 sati okupljene na Trgu kralja Tomislava zabavljati Carevi.

Na Kapucinskom trgu glazbeni program započinje u 20 sati svirkom DJ-a, dok u 22 sata s nastupom započinje Opća opasnost. U ponoć slijedi veliki vatromet, nakon kojega započinje Novogodišnja utrka.

Komentari