donosimo detalje

Kamo za doček Nove godine? Evo kakav je program u naših šest gradova

Osim toga, službeni doček bit će na Korzu uz nastup grupe Zodiac, a rekreativci i sportaši u Novu godinu mogu ući kao sudionici 45. Novogodišnje utrke...
Objavljeno: 25.12.2023. 17:24

Zadnja izmjena: 25.12.2023. 17:43

Foto: Arhiva

Pred nama je naluđa noć u godini, noć u kojoj se organiziraju brojni tulumi, ali i dočeci na otvorenome na glavnim trgovima gradova diljem svijeta. Ukoliko još uvijek ne znate kamo ćete "za Novu", pročitajte što se nudi u gradovima širom naše županije.

U Varaždinu nastup grupe Zodiac

Doček Nove godine u okolici Varaždina započet će u 8 sati, a zatim se preseliti u sam centar. U organizaciji novogodišnjeg programa sudjelovali su i moto mrazovi iz MK Baroker koji će se okupiti oko 8 sati ispred Pečenjarnice Ris u Nedeljancu, a u 10 sati krenut će prema Sračincu, točnije do Doma kulture. Tamo je pripremljen skok djeda mraozva s padobranom, a nakon toga, oko 11 i 40 sati predviđen je polazak prema Korzu. Tamo će biti sve do 13 sati kad će krenuti prema Aerodromu Varaždin, točnije Caffe baru Top Gun. Osim toga, službeni doček bit će na Korzu uz nastup grupe Zodiac, a rekreativci i sportaši u Novu godinu mogu ući kao sudionici 45. Novogodišnje utrke. Dionica utrke će biti nešto kraća od pet kilometara, a organizator osigurava startni paket.

U Ivancu tamburaši, u Novom Marofu doček u podne

Ivancu, kako navode iz Grada, program dočeka Nove godine će započeti u 22 sata, kada kreće koncert Tamburaškog sastava Od srca do srca na Gradskoj špici. Do 1 sata iza ponoći bit će otvoreno klizalište za noćno klizanje, a okupljeni građani moći će uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Što se tiče Novog Marofa, uz nastup Vizija banda, program počinje na Staru godinu u 10 i 30 sati.  Doček će se održati točno u podne na vanjskoj pozornici kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin, prilikom čega će se, već tradicionalno, točno u 12 sati, odnosno u podne, puštati baloni. Isto tako, s početkom u 9 sati održava se "Šetnja Rabuzinovim bregima ", kao i tradicionalan 'Zimski šic na bic' od 9 i 30 sati.

U Ludbregu bend, a u Varaždinskim Toplicama tamburaši, a Lepoglava?

Ispraćaj 2023. Godine u Ludbregu, točnije na Trgu Svetog Trojstva, započet će u 21 i 30 sati nastupom DJ-a, a nakon toga, oko 22 i 30 sati slijedi nastup benda.

U Varaždinskim Toplicama će se Topličanci oprostiti od 2023. godine programom koji kreće od 11 sati na terasi caffe bara Bernarda okupljene će zabavljati tamburaši, u ponudi će biti fingerfood, a točno u podne puštanjem balona slijedi oproštaj od stare, 2023. godine.

Lepoglava je i ove godine pripremila bogat adventski program koji traje od 1. prosinca do 29. prosinca, a u navedenom programu adventa nije spomenut doček Nove 2024. godine. 

Komentari