Melitine crtice iz modne svakodnevice: Loš odabir uz dobru prigodu

Objavljeno: 07.03.2015. 18:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: oscar.go.com/red-carpet

Izvor: galerija-images/melita kukec oscari

Najaktualnija modna tema proteklih tjedana definitivno je bila crveni tepih s ovogodišnje 87. dodjele prestižne filmske nagrade Oscar. Glumice su blistale u bijeloj, crvenoj, plavoj, ali i boji kože te će takve kombinacije boja sigurno biti glavni hit ovogodišnjih raznoraznih svečanih proslava.

Na raznim mjestima čitam uglavnom jednake novinarske komentare toaleta sa crvenog tepiha. Pohvale i pokude uglavnom idu istim glumicama. No ja ću ipak na sve skupa dati svoj osobni sud i izdvojiti meni najbolje i najlošije modne odabire.

Diane Kruger u crvenom kompletu Donna Karan definitivno je bila jedna od najbolje odjevenih glumica. Bez šljokica i dodatnog sjaja, koji joj naravno nije niti trebao, bila je izrazito elegantna. Jednostavna frizura sa ležerno prebačenim kovrčama na stranu, naglašeni crveni ruž i diskretne naušnice bile su dovoljne da zaokruže divan styling. Uz to je nosila jednostavne sandale u šampanj boji i veselu torbicu sa šarenim printom koja joj je dala i jednu razigranu notu.

Crveno je nosila i Dakota Johnson u haljini Saint Laurent. Duga ravna haljina na jedno rame  sa detaljem od srebrne trake u obliku čvora na ramenu. Također ležerna frizura, crveni ruž, narukvica i mala torbica, to je sve što je bilo potrebno da zablista...

Što je još Melitino modno oko zapazilo na crvenom tepihu ovogodišnjeg Oscara, pročitajte u etjedniku.

{gallery}melita kukec oscari{/gallery}

Komentari