'Moderna obitelj' i 'Momci s Madisona' najbolje TV serije

Objavljeno: 19.09.2011. 16:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: blogspot.com

Najdramatičniji su Momci s Madisona, a najkomičnija je Moderna obitelj. Charlie Sheen je fin, cenzuriraju Baldwina i Gervaisa, a Kate Winslet je dobra u seksu, piše filmski.

Sinoć je održana 63. dodjela televizijske nagrade Emmy, a pobijedili su stari favoriti. Momci s Madisona su četvrti put proglašeni najboljom dramskom serijom. Za najboljeg dramskog glumca proglašen je Kyle Chandler (Friday Night Lights), a najboljom glumicom u drami proglašena je Julianna Margulies za ulogu političareve supruge u Dobroj ženi pa je glumica poručila mužu da 'voli biti njegova žena i da je jako zahvalna što on nema političkih ambicija'.

Humoristična serija Moderna obitelj poharala je svoju kategoriju sa čak 5 Emmyja, najbolja glavna glumica u humorističnoj seriji je Melissa McCarthy (Mike i Molly), a najboljim komičarem proglašen je Jim Parsons (Teorija velikog praska).

Prvi Emmy osvojio je Martin Scorsese za režiju dramske serije Carstvo poroka, a svog prvog Emmyja osvojila je i Kate Winslet koja se opet jako obradovala svojoj nagradi, te je sve izgrlila i zadihana zahvalila svojoj mami. Njezin partner iz Mildred PierceaGuy Pearce, proglašen je najboljem sporednim glumcem u miniseriji, te je izjavio da je bilo jako ugodno raditi na seriji i 'puno puta se seksati s Kate Winslet'. 

Voditeljica dodjele bila je Jane Lynch iz serije Glee, a dodjelu je snimala i prenosila televizija Fox koja je cenzurirala šalu na račun svog vlasnika Ruperta Murdocha koju je trebao izvesti Alec Baldwin u uvodnom skeču koji se bavio prisluškanjem mobitela slavnih. Kao prezenter na snimci se pojavio i 'zločesti' voditelj Zlatnih globusa Ricky Gervais koji je izveo unaprijed pripremljeni skeč o cenzuri nepoćudnih šala.

Prezenter večeri je ipak bio Charlie Sheen koji se pojavio, objavio da se želi obratiti kolegama iz serije Dva i pol muškarca (iz koje je izbačen), te im je na opće iznenađenje - poželio sve najbolje u novoj sezoni! Popis svih nagrađenih možete pročitati na službenim stranicama Emmyja.

izvor: filmski.net

Komentari