Modni kutak Ane Kraš: Multipraktik moda

Objavljeno: 28.09.2014. 16:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: galerija-images/Modni kutak Ane Kras

Živimo u vrijeme kad je praktičnost naše odjeće vrlo važna.

Pogotovo ako ujutro izletite iz kuće s velikom "to do" listom na kojoj se mogu naći tri ili četiri različite prigode, a uz to još i vrijeme koje malo koga ostavlja ravnodušnim.

Pod praktičnošću mislim na odjeću koja se može nositi na više načina i prilagoditi na više veličina te na više građa tijela. Takva odjeća nije novost i već dugo dizajneri diljem svijeta rade takvu odjeću te uz nju znaju čak staviti uputstva o upotrebi.

Ja sam i prije znala kreirati na tu temu, a posljednja takva stvarčica je prije par dana prošla put od ideje preko razrade i sve do realizacije pa vam ovdje predstavljam. Kad se jako udubim u samo kreiranje (jer je to samo jedan i najljepši dio onih svakodnevnih radnih obaveza), onda znam doći do rješenja koja me jako razvesele. Ovaj prsluk se može nositi na tri načina te po potrebi biti dvije vrste prsluka ili jedan šal. Ako ste se malčice prenapapali može se nositi samo kao prsluk pa vam sakrije "šlaufiće", a ako vam je hladno oko vrata, može bit šal. Ako imate malčice dosadnu haljinu ili super struk, a malo veče grudi, možete ga svezati naprijed pa na preklop i time naglasiti struk ili vizualno smanjiti grudi.

Prsluk ima i ime kojemu je zadaća razveseliti njegovu vlasnicu - zove se "Šalim se". U ovo čudno vrijeme vrijeme, kad nas mala djeca pitaju hoće li im Bog poslati poplavu ako budu zločesti... mislim da je važno šaliti se i biti kreativan.

Zato, drage moje, budite dobre, kreativne, šalite se umjesto da se žalite pa nas valjda neće zadesiti poplava.

{gallery}Modni kutak Ane Kras{/gallery}

Komentari