Narančasta - najpopularnija boja ovog ljeta

Piše: evz / moda.hr

Objavljeno: 21.07.2011. 18:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: mfashionfreak

Osim već tradicionalne bijele, ovog su ljeta sve boje veliki trend. Ipak, u posljednje vrijeme, narančasta je preuzela titulu najpopularnije, prenosi moda.hr.

Predstavljamo vam - NARANČASTU! A osim na odjeći, modnim dodacima i usnama, ove sezone narančasta je više nego dobrodošla i na noktima. Prošle sezone su mnoge zvijezde furale narančaste usne, poput glumica Rachel McAdams i Chloe Sevigny, a mnogi su dizajneri za svoje kolekcije odabrali upravo nijanse te boje.

Dolaskom ljetnih dana, trend je prešao i na lakove za nokte, a velikoj paleti nijansa sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Narančasta je živahna i energična boja i na vašim će noktima zasjati u punom sjaju. No, ako niste dovoljno odvažni za žarke nokte, uvijek možete ubaciti pokoji narančasti detalj u vlastitu modnu kombinaciju.

Samo na jedno treba paziti: usklađivanje tena s nijansom same boje. Oni koji su blagoslovljeni s tamnijim i maslinastim tenom mogu nositi tamnije i duboke nijanse narančaste, time stvarajući skladniji izgled. S druge strane, oni koji imaju svjetliju i nježniju put trebali bi odabrati blaže tonove kako se ne bi stvorio preveliki jaz i nesklad među bojama.

Znači,od nježne boje tangerine, preko neonskih i jakih boja terracotte, moda sezona se zagrijava. Odisat ćete samouvjerenošću i zabavom, a narančasto će oživjeti svaki outfit. Brojne svjetske zvijezde su se prepustile čarima ove boje, a sad je red i na vama. Obojite ljeto u narančasto!


izvor: moda.hr

Komentari