Uz Ninu Badrić, Massimo i njeni gosti na Valentinovo

Objavljeno: 27.01.2012. 09:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: ninabadric.com

Glazbena diva Nina Badrić, koja će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Azerbajdžanu, priprema se i za nastup u Čakovcu, gdje će 11. veljače pjevati za sve zaljubljene.

Nina se posebno veseli ovom koncertu i priprema za njega, jer upravo iz Čakovca kreće njena nova koncertna turneja, kojom će širom Hrvatske i regije promovirati svoj novi album NeBo.

Njen novi album osvaja slušatelje diljem regije, a prvi singl “Dat' će nam Bog” već je zauzeo prva mjesta na mnogim glazbenim top ljestvicama.

A s glazbenih ljestvica ne silazi ni pjesma „Iz jednog pogleda“, Nininog posebnog gosta na koncertu u Čakovcu – Massima. On je izrazio zadovoljstvo što će zajedno s Ninom u Čakovcu razveseliti sve zaljubljene ali i one koji će se tek zaljubiti.

Osim Massima,  Nina će na svom koncertu u Čakovcu ugostiti i neke od mladih zvijezda showa Supertalent, 10-godišnju Rebeccu Posavec iz Pribislavca i plesnu skupinu Nexus iz Čakovca.

I Rebecca i plesači iz Nexusa s nestrpljenjem očekuju nastup pred domaćom publikom, te poručuju da im je iznimna čast što će kao gosti nastupiti na koncertu velike pjevačke zvijezde.

Koncert Nine Badrić 11. veljače u Sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu počinje u 20 sati, a ulaznice za veliki koncertni događaj mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

- ČAKOVEC: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Radio 1
- PRELOG: Pizzerija RO-SA
- MURSKO SREDIŠČE: Caffe bar Jama
- PALOVEC: Domino Bar
- VARAŽDIN: Rock Art Cafe
-  LUDBREG: Caffe bar Jura

Komentari