novi datum!

Niste uspjetili kupiti ulaznice za 'Hot Men Dance Show' u Kinu Ivanec? Bez brige, evo dobrih vijesti...

Objavljeno: 23.01.2024. 09:27

Zadnja izmjena: 23.01.2024. 09:27

Foto: Hot Men Dance

Zbog iznimno velikog interesa dodan je još jedan termin, 7. ožujka, za popularni 'Hot Men Dance Show' u Kinu Ivanec. Karte možete kupiti ovdje

Naime, riječ je o nastupu jednog od najpoznatnijih europskih Hot Men Dance Showova, a povodom Dana žena nastupat će upravo u našoj županiji.

- Hot men dance se proslavio širom Europe kao jedan od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i umjetnički ples. Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost - navode organizatori. 

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši. Posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima, a sve uz snažan naboj erosa, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom.  Program je namijenjen isključivo ženskoj publici. Program nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Komentari