Oliver i Hari Rončević u Areni Varaždin 5. svibnja!

Objavljeno: 30.03.2012. 15:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nakon koncerta najpoznatijih klapa i njihovih gostiju u Areni Varaždin, na kojem je mnogobrojna publika gotovo tri sata uživala u njihovim pjesmama, u Areni Varaždin uskoro – nova glazbena poslastica.

Subotu, 5. svibnja već sada rezervirajte za sebe jer stižu nam glazbena legenda i jedan od najpoznatijih pjevača i glazbenika Hrvatske i regije Oliver Dragojević i jedan od najzanimljivijih i najautentičnijih kantautora, Hari Rončević.

Dvojica vrsnih glazbenika i romantičara u duši zajedno na pozornici garancija su još jednog spektakla u varaždinskoj Areni. Nakon rasprodanog zajedničkog koncerta za Valentinovo koji su priredili riječkoj publici, i publiku u Areni Varaždin uskoro očekuju hitovi starog morskog vuka Olivera poput Lijepa bez duše, Dva put san umra, U ljubav vjere nemam, Tko sam ja da ti sudim i hit Moj lipi anđele koji mu je napisao upravo Hari.

Hari će pak publiku zasigurno dirnuti u srce svojim pjesmama Di god da pođem, Aj ća volin te, Još tvog je poljupca na mojim usnama, Moje si more, Još ne znam kud s tobom, I sve dok dišem i brojnim drugima.

Nakon odličnih koncerata u Australiji, Francuskoj, Americi, Oliver je ipak najsretniji kada svojim nastupom može oduševiti domaću publiku, a da su ovi Dalmatinci itekako dobrodošli u Varaždin, pokazuje i veliki interes za kartama koje u ponedjeljak kreću u prodaju. Moći će se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) te na prodajnim mjestima koja će biti objavljena uskoro.

Izvršni producent koncerta je Tipo Marketing.

 A do koncerta, uživajte u Gibonnijevoj pjesmi, koju pjeva u duetu s legendarnim Oliverom...

Komentari