Otvara se sezona kupanja na Aquacityju uz Arena Cool Beat party

Piše: evarazdin

Objavljeno: 20.06.2011. 16:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Sve je spremno za otvorenje sezone kupanja na Aquacityju, popularnom varaždinskom moru. Službeno otvorenje bit će u utorak 21. lipnja, za kada meteorolozi najavljuju sunčano i vruće, idealno za prvi dan ljeta, ali i za prvi veliki open air party sezone...

Podsjećamo, na Aquacityju u utorak navečer počinje „Arena Cool Beat“ party koji povodom prvog rođendana projekta priprema dvojac iz Three Spinn House promotion teama - Krešo Zdrilić i Saša Vrban.

Nakon organizacije niza dobro posjećenih evenata u Gradskoj sportskoj dvorani, odlučili su oživjeti Aquacity kao novo mjesto za večernje izlaske. „Arena Cool Beat“ za prvi rođendan najavljuje dosad najatraktivniji i produkcijski najzahtjevniji party, uz rođendanski poklon za svoju vjernu publiku - besplatan ulaz.

Zvijezda večeri bit će DJ Ivan Mastermix koji je od 1989. na vrhu domaće underground house scene. Nastupao je u svim većim klubovima i na festivalima poput Ibize, Ministry of Sound (London), Love Parade i Exitu. Uz njega, nastupaju DJ Krnya, DJ Goran Mavrin, DJ Sasha Mikac i DJ Ferry van Hreen, te domaćini DJ Pintha Indahouse i DJ Kay Zrill.

Budući da nema ograničenja ni zabrana, party će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Komentari