Ne propustite

Ovogodišnji Međunarodni festival 'Djeca pjevaju' održat će se u petak, evo detalja

Objavljeno: 19.03.2024. 10:35

Zadnja izmjena: 19.03.2024. 10:39

U školsko-sportskoj dvorani Graberje Varaždin ovoga petka održat će se 12. Međunarodni festival 'Djeca pjevaju - Varaždin 2024.', tradicionalni festival koji okuplja male pjevače s područja Varaždinske i Međimurske županije te susjedne Slovenije.

Na ovogodišnjem festivalu bit će izvedena 21 nova autorska dječja pjesma, a pjevat će djeca DND-a i posebno talentirani predstavnici osnovnih škola, gradova i općina Sjeverozapadnog dijela Hrvatske i Slovenije, najavili su iz Koncertnog ureda Varaždin. Festival počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Festival je natjecateljskog karaktera i stručni žiri će izabrati najbolje male pjevače, odrediti pobjednike i nagrađene u dvije kategorije (mlađi i stariji uzrast), kao i svake godine. Organizator festivala je varaždinska Udruga Festivala, glavni partner marketinška agencija Tin marketing iz Varaždina u čijem tonskom studiju su snimljene pjesme, a pokrovitelji Grad Varaždin, Varaždinska županija, HDS-ZAMP, Koncertni ured Varaždin, Grad Prelog te općine Bednja, Breznički Hum, Donja Dubrava, Sveti Ilija, Donja Voća, Strahoninec, Klenovnik i Sveti Đurđ. 

Komentari