"Popevke i štikleci" oduševili publiku u Gornjoj Rijeci

Objavljeno: 15.08.2011. 09:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: arhiva.evarazdin.hr

"Popevke i štikleci" VTV Televizije gostovale su po prvi puta u Koprivničko – križevačkoj županiji, na Danima plemstva u Gornjoj Rijeki...

Dane plemstva oganizira udruga "Potkalnički plemenitaši", a ovog su puta kao svoje goste pozvali ekipu zabavno – mozaičke emisije "Popevke i štikleci".

Potvrđujući još jednom status jedne od najkvalitetnijih regionalnih televizija, VTV Televizija i ovog je puta ispunila očekivanja domaćina  napunivši veliki prostor smješten uz napoznatiju turističku atrakciju tog kraja – dvorac u kojem je živjela prva hrvatska primadona Sidonija Rubido Erdody.

Voditelji – domaćini Andreja Loparić i Ivica Pepelko i ovog su puta na snimanju emisija ugostili veliki broj izvođača s područja četiri sjeverozapadne hrvatske županije uz gošću iz Slovenije, rodom iz Podravine – pjevačicu Mili. Svoj su obol emisiji pridodali i stalni član ekipe velečasni Maksimiljan Herceg, te po prvi puta i Krunoslav Čolo sa svojim štiklecima i vicevima popraćeno smijehom i velikim pljeskom brojne okupljene publike.

Nakon odlične reakcije gledateljstva podkalničkog kraja iz VTV Televizije najavljuju i daljnja nova gostovanja tom, ali i ostalim županijama u kojima se rado sluša kaj kavska glazba i njeguje domaće i izvorno.

Kako je bilo u Gornjoj Rijeci možete pogledati u programu VTV Televizije u petak, 2. rujna i 9. rujna od 20.05 sati uz reprizna emitiranja subotom prijepodne i nedjeljom poslijepodne.

Komentari