Predigra u javnosti? Zašto ne! Započnite s ovim erogenim zonama...

Objavljeno: 11.12.2015. 19:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Bez obzira jeste li ‘friški’ u vezi ili već imate staža, strast svakako treba ‘održavati’. Netom zaljubljeni parovi najčešće ne biraju ni mjesto ni vrijeme ne bi li razmijenili nešto nježnosti dok oni u dugim vezama smišljaju načine kao održati romansu i uzbuđenje, piše jutarnji.hr.

Premda svatko ima svoje sklonosti i dok jedni uživaju u seksu na krevetu u zamračenoj sobi, drugi će uvijek odabrati nešto što još nisu doživjeli, nešto zabranjeno, nešto novo…

U čemu god uživali, ponekad je dovoljno doista malo da potaknete uzbuđenje i da vam krv prokola malo brže.

Zato vam donosimo pet erogenih zona koje možete diskretno stimulirati i u javnosti te tako pripremiti partnera, odnosno partnericu za ono što slijedi u intimi doma.

Čeljust
Blagim dodirivanjem čeljusti, odnosno vilice vrhovima prstiju pomazite partnera/icu. Možda će prva reakcija biti ‘škakljanje’, ali uskoro će vas moliti da to učinite usnama.

Uho
Vjerojatno već dobro znate da su ušne resice erogena zona pa će svako dodirivanje djelovati vrlo senzualno. Ne potcjenjujte ni seksi šaputanja kao uvod u akciju.

Podlaktica
Ruke su općenito jedna velika erogena zona - netko je osjetljiviji na ramena, a netko na dlanove. No, ono što možda niste znali jest da je na unutrašnjoj strani podlaktice koža izrazito tanka pa laganim dodirima možete već puno napraviti.

Dlan
Dodirivanje dlanova u javnost zapravo i nije neki novitet. No, izrazito nježni dodiri, maženje samim vrškovima prstiju sigurno će izazvati trnce.

Vrat
Dobra stara erogena zona, vrat, baš i nije najidealnija za stimulaciju kad se nalazite u javnosti. No, ako niste znali, stražnja strana vrata vrlo je osjetljiva i možda je dovoljan samo jedan poljubac da vas partner/ica primi za ruku i odvede dalje od znatiželjnih očiju.

Komentari