Preporođena J. Lo. šopingom i večerom proslavila 42. rođendan

Piše: evz/vlm

Objavljeno: 25.07.2011. 20:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Nakon što se rastala od supruga Marca Anthonyja, Jennifer Lopez opet živi punim plućima. Šopingom i raskošnom večerom pjevačica je u nedjelju proslavila 42. rođendan u Miamiju.

Među društvom od 16 gostiju bile su i Jenniferina majka, sestra, menadžer i stilist. Slavljenica ih je počastila večerom u talijanskom restoranu Scarpetta gdje su, između ostalog, uživali u špagetima s rajčicom i bosiljkom, raviolima i palenti.

– Jennifer je izgledala prelijepo u ljubičasto-srebrnoj večernjoj haljini. Kad su joj donijeli tortu, počela je pjevati. Bila je vrlo sretna. Cijelo se društvo odlično zabavilo, ostali su još dugo nakon što se restoran zatvorio – otkrio je neimenovani izvor časopisu People.

Popodne istoga dana pjevačica je provela u šopingu kupujući odjeću za svoje trogodišnje blizance Emmu i Maxa, a sebe je počastila komadima iz Hermesa, Dolce & Gabbane, Valentina i Puccija.

Ponovno slobodna Lopez proslavu rođendana počela je još u petak kada je svoju obitelj i prijatelje odvela na bazen, a poslije i na ručak u Miami Beach u restoran Wine Cellar of the Forge gdje je često objedovala s uskoro bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Komentari