PRESTANI ŽIVJETI U ZABLUDI Ovo je pravi razlog zašto ti nijedna ne želi dati

Piše: evz/net.hr

Objavljeno: 08.06.2015. 10:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Izvor: Ilustracija

ko imate više od 20 godina i nemate baš mnogo seksualnog iskustva ili je od zadnjeg seksa prošlo više od nekoliko mjeseci, ovo je tekst za vas. Na trenutak zaboravite predrasude i pročitajte pravu istinu o izlaženju s djevojkama.
Da biste shvatili zašto vam ne ide s curama, prvo morate sjesti i zapitati se 'zašto'. Ako vam na um padnu razlozi poput izgleda, novca ili kulture - u krivu ste. Mnogo ružniji frajeri s puno manje novca stalno se seksaju, tako da budite iskreni prema sebi: problem je u vašoj glavi, piše bloger Deansdale.


Prihvaćanje

Sada kada ste prihvatili činjenicu da nije problem u vašim zubima ili novčaniku, prihvatite da nešto očito radite pogrešno. Taj je korak vrlo zeznut. Teško je prihvatiti da ste dugo vremena, možda čak i čitav život, bili u krivu. Ako ćemo biti iskreni, to ste uvijek nekako i znali, no niste željeli vjerovati. Uvijek su cure bile krive.

Princ na bijelom konju

Najveći problem nije u tome što stvari radite pogrešno, nego u tome što ste uvjereni da sve radite kako treba. Najvjerojatnije ste 'dobar dečko' koji će učiniti sve što je potrebno kako bi ugodio svojoj princezi. Vrijeme je da shvatite da vas cure čitavo vrijeme iskorištavaju, a zapravo žele muškarca koji neće trpiti njihove gluposti.

Okretanje novog lista

Koliko god to teško bilo, vrijeme je da krenete ispočetka. Zaboravite sve što ste dosad mislili, radili i govorili kada je riječ o traženju cure - jer je pogrešno. Možda imate krivo mišljenje o curama, a možda o sebi. Možda uopće niste ćelavi! Razlog zašto vas nijedna ne želi krije se u vašoj glavi i vašim idejama. Što ih se prije otarasite, to bolje po vaš seksualni život.

Ovo su neki primjeri laži zbog kojih su muškarci uvjereni da su moralni, a zapravo ih čine jadnima.

Samo prijatelj

Najveća laž je da djevojku treba tretirati poput princeze: nositi joj torbu u školi, častiti ju pićem, otvarati joj vrata, čitati joj misli... Ukratko, raditi sve što ona želi i pritom biti pristojan. Ovu je laž Hollywood usadio tako duboko u vašu svijest da jednostavno ne možete shvatiti zašto grubijani stalno spavaju s curama, a vi ste uvijek 'samo prijatelj'.

Seks iz ljubavi

Često ćete čuti da, ako želite biti uspješni kod žena, morate imati iskustva. Međutim, Hollywood i feminizam su vas uvjerili da je to odvratno i da iskustvo trebate stjecati samo 's curama u koje ste zaljubljeni'.

Escort pratiteljica

Svi vrlo dobro znaju da to što vam cura 'treba' zapravo odbija žene od vas jer djelujete očajno. No, to se može riješiti: sve što vam je potrebno je pratiteljica. Vama je to, naravno, nezamislivo jer vam je glava prepuna feminističkih gluposti.

No, jednog ćete dana shvatiti da visoki moralni standardi i pronalazak partnerice za seks ne idu zajedno. Morate izabrati. Izaberite ispravno.

 

Izvor: net.hr

Komentari