Ulaz slobodan

Pročitajte što vas očekuje na subotnjem izboru za Miss Varaždinske županije

Objavljeno: 19.04.2016. 15:19

Zadnja izmjena: 19.04.2016. 15:52

Foto: Facebook / Ratka Marković

Organizacija izbora Miss Varaždinske županije približava se kraju i svega nekoliko dana preostalo je do subote 23. travnja, kada će se u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 20 sati održati finalna večer.

U međuvremenu finalistice se sjajno provode u društvu organizatorice izbora Ratke Marković, poznate varaždinske poduzetnice, s kojom su ovih dana posjetile frizere, kozmetičare, vježbale plesnu koreografiju i hod.

- Druženje je zbilja odlično! Cure su mlade i pametne pa gdje god dođemo sjajno smo primljene. Posjetile smo Julijanovo dvorište, Muzej anđela, družile se na Starom gradu, skoknule na pizzu... – nabraja Ratka Marković, koja ovih dana cjelokupnu organizaciju privodi kraju.

Djevojke će ukupno imati šest izlazaka i jednu plesnu točku, a ocjenivat će ih osam članova žirija. Natjecateljice će nositi kreacije Bianca Nera, nakit Chantal, torbice Ekatrin Katrin, Ellera haljine, nakit Ive Horvat, vjenčanice Nina Sposa Pribeg, kreacije Letizie i Brokat večernje haljine. Nastupaju varaždinska grupa Backstage, Neven Stipčić, plesni klub D&D, plesna grupa Orijental, plesni studio Lena i plesna grupa Four.

Ulaz je SLOBODAN.

Komentari