Pythonovac Graham Chapman uskrnuo iz mrtvih

Objavljeno: 27.06.2011. 19:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Pravim Pythonovcima ni smrt ne može prekinuti karijeru pa će njihov pokojni član nastupiti u filmu 'Graham Chapman - mrtav u 3D-u', piše portal Filmski.net

Nakon smrti njihovog člana Grahama Chapmana, bilo je posve izvjesno da Monty Pythoni više neće zajedno snimati filmove.

Eric Idle je jednom izjavio da će se Pythonovci ponovno okupiti samo ako Chapman uskrsne iz mrtvih. E, pa čini se da su se dogovorili s Chapmanovim agentom jer se Pythoni okupljaju da snime film, i to baš Chapmanu u čast.

Chapman je 1980. objavio memoare pod naslovom 'Lažljivčeva autobiografija (svezak 6)' u kojima je opisao svoj rad u Pythonima, ali i svoju sklonost istom spolu i prekomjernom opijanju.

Chapman je snimio i audioverziju u kojoj čita tekst autobiografije, a to će biti iskorišteno u animiranom filmu u kojem će Chapman 'oživjeti' uz pomoć animacije.

Svoje sudjelovanje u filmu potvrdili su John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam i Terry Jones, a s preostalim članom, Ericom Idleom, još uvijek pregovaraju.

Ideja filma je da neki članovi Pythona (poput Johna Cleesea) komentiraju Chapmana i njegov život, a neki članovi će posuditi glasove likovima iz memoara pa će tako Michael Palin sinkronizirati lik Chapmanovog oca. Zanimljivo je da se najavljuje i moderna 3D animacija, pa je redatelj Bill Jones za naslov filma duhovito predložio: 'Graham Chapman – mrtav u 3D-u'!


Filmski.net


Komentari