Rammstein u studenom ponovno u Hrvatskoj

Objavljeno: 06.09.2011. 10:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: love-it-loud.com

Žestoki njemački industrial metalci ponovo će "zapaliti“ zagrebačku Arenu i to 08.11. u sklopu turneje Made in Germany 1995-2011.

Nakon prošlogodišnjeg odličnog nastupa u Areni u sklopu svjetske turneje Liebe ist für alle da, mnogi su očekivali da će bend krenuti na više nego zasluženi odmor, ali to se nije dogodilo. Ovaj put dečki se vraćaju u Arenu kako bi nas počastili retrospektivom svojih najvećih hitova u proteklih 16 godina. Kao što se od njih i očekuje, sprema se nova produkcija i izgled pozornice te još veći i glasniji show. S obzirom na to koliko su poznati po svojim scenskim nastupima, ne sumnjamo da nam se sprema još jedan vatreni spektakl.

Podsjetimo, bend za čije su nastupe fanovi osmislili i moto Other bands play, Rammstein burns, postoje još od 1994. godine i jedan su od rijetkih bendova koji od osnutka sviraju u originalnoj postavi. Poznati su po spektakularnim koncertima sa odličnom produkcijom i dobitnici su brojnih međunarodnih glazbenih nagrada. Posljednja u nizu vezana je upravo uz live nastupe. Poznati glazbeni časopis Revolver, u sklopu Revolver Golden Gods nagrade za 2011. godinu, proglasio ih je najboljim live izvođačem.

Vjerujemo kako će se za odlazak na ovaj koncert odlučiti i popriličan broj Varaždinaca, kao što je to bio slučaj i prošle godine, ali i 2005. godine kada se velik broj autobusa iz Varaždina i Zagreba tada zaputio u Ljubljanu u Halu Tivoli na koncert Rammsteina u sklopu tadašnje Reise, reise turneje. Zanimljivost sa tog koncerta je što im je predgrupa bila, tada još malo poznata, Apocalyptica.

Ulaznice za ovaj vatreni spektakl već su u prodaji u sustavu Eventima po cijenama od 600 kn za VIP ložu, 290 kn za gornje, a 330 kn za donje tribine te 330 kn za parter. Ulaznica u FAN pit košta 380 kn.

Komentari