RockLive festival: Koprivnicu čeka vikend dobrog zvuka

Objavljeno: 31.08.2011. 12:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: fest.rocklive.hr

Koprivnički kampus, odnosno bivša vojarna Ban Krsto Frankopan, od 1. do 3. rujna  ugostit će prvi RockLive festival u Koprivnici.

Festivalska pozornica kroz tri će dana ugostiti više od 20 izvođača među kojima su Pips, Chips i Videoclips, Elemental, Kiril Džajkovski, Let 3, Gustafi, varaždinski Cold Snap te mnogi drugi.

Svoju će priliku dobiti i demo bendovi Condor Skye, Deflamol, Chained in Agony i Charlie koji su svoje nastupe izborili internet glasanjem.

Festival je podijeljen na 5 zona - Rocklive stage, odnosno festivalsku pozornicu rezerviranu za glavni glazbeni program, Bassbeat zonu za sve ljubitelje reggae, dub, d'n'b', dubstep i hip-hop glazbe, Distortion zonu pripremljenu za fanove ska, punk, rock i metl glazbe, Electronic zonu namijenjenu house, techno, minimal, trance i ostalim smjerovima elekrtonske glazbe te Choll-Out zonu, prostor za dnevno opuštanje misli i pripremanje za večernje programe.

Festival nudi i besplatan kamp za sve posjetitelje, paintball teren, skate park koji će održati skate contest i druge sadržaje.

Cijena festivalske ulaznice iznosi još danas 150 kuna, dok se od sutra može kupiti po cijeni od 170 kuna. Dnevna ulaznica za četvrtak iznosi 30 kn, a za petak i subotu dnevne su karte u prodaji za 100 kn.

Komentari