Saznajte gdje možete nabaviti ulaznice za varaždinski koncert Dine Merlina i koliko stoje

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 17.12.2015. 17:40

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:46

Foto: YouTube

Kao što smo ekskluzivno najavili najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor i pjevač, Dino Merlin, 13.veljače iduće godine pred samo Valentinovo stiže u Arenu Varaždin, a donosimo vam gdje možete nabaviti ulaznice za varaždinski koncert i koliko stoje.

Merlin u Varaždin stiže u okviru svjetske turneje Hotel Nacional kojoj je do sada prisustvovalo preko četvrt milijuna ljudi u regiji, Europi i Sjevernoj Americi.

Iza njega su rasprodane arene, stadioni, dvorane u Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Ljubljani, Beogradu, Skoplju, Beču, a ove veljače izaći će pred publiku varaždinske Arene koja će popularnog pjevača ugostiti uoči Dana zaljubljenih.

Publika će imati prilike uživati u brojnim hitovima iz Merlinove prebogate glazbene karijere, ali i u pjesmama s posljednjeg albuma "Hotel Nacional" koji je po broju prodanih primjeraka dospio i na Billboardovu World Albums top listu.

Ulaznice su u prodaji od sutra, 18. prosinca, a ulaznice za parter stoje 100, tribinu 120, fan pit 140, tribina + 140, a za VIP 200 kuna.

Ulaznice za varaždinski koncert Dine Merlina možete potražiti u Varaždinu u Rock art caffeu, My Wayu, dvorani Timeout, u Ivanci u Kavani Ivana, u Novom Marofu u Caffe baru Inn, u Ludbregu u Peoples baru, u čakovečkom Caffe bar Arcus i Paladinu, u City baru u Prelogu, Pizzeriji Vuri u Murskom Središću, Domino baru u Palovcu, u koprivničkom Caffe baru Stefano i u Tisak Mediji.

Komentari