Špancirfest: Gramophonedzie predvodi umjetnike na Party pozornici

Objavljeno: 30.07.2012. 08:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Na noćnoj Party pozornici Arena svake večeri Špancirfesta, od 22 sata pa do šest sati ujutro, posjetitelje Špancirfesta očekuje ludi provod kod Gradske sportske dvorane uz rijeku Dravu.

Organizatori su u Varaždin pozvali zvučna imena klupske scene koja će zasigurno oduševiti sve ljubitelje elektronske glazbe, ali naći će se ponešto i za one koji vole rock, reggae ili disco.

Jedan od izvođača koji će raspametiti publiku zasigurno je Gramophonedzie. Iza tog imena skriva se svjetski priznati glazbenik iz Beograda, Marko Miličević, a dobitnik je MTV nagrade za najboljeg regionalnog izvođača 2010. godine.

Njegov hit Why Don't You iz 2009. godine na svojim nastupima koriste planetarno popularni DJ-i poput Erica Morilla i Dennisa Ferrera, a njegov talent je prepoznala i najveća svjetska diskografska kuća Virgin Records.

Gramophonedzie se za mix-pult na Party pozornici penje u subotu, 1. rujna.

Promo cijene ulaznica: Kupi festivalsku ulaznicu i partijaj za samo 10 kuna po danu!

Ulaznice za Party pozornicu Arena mogu se kupiti putem web stranice Entrio. Od nedjelje, 29. srpnja, u prodaji je festivalska ulaznica za svih 10 dana „partijanja“, a cijena joj je 100 kuna. Također, već sad možete kupiti i dnevnu ulaznicu za Gramophonedziju, koja stoji 25 kuna.

Promotivne cijene ulaznica vrijede do prvog dana Špancirfesta, 24. kolovoza. Tijekom festivala, moći će se kupiti isključivo dnevne ulaznice na ulazu na Party pozornicu Arena, po cijeni od 30 kuna.

Više o programu Party pozornice Arena bit će poznato uskoro.

Komentari