Što nam govore sjećanja iz prošlih života i kako nas ona mogu iscijeliti

Objavljeno: 26.05.2015. 13:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Izvor: Ilustracija

Ujedno će biti predstavljena i knjiga dr. Briana Weissa “Čuda se događaju” objavljena u izdanju Planetopije. Gost je Dražen Radaković, certificirani regresoterapeut

U četvrtak, 28. svibnja u 18 sati u Hotelu Bonavia bit će održano predavanje “Što nam govore sjećanja iz prošlih života i kako nas ona mogu iscijeliti”, a ujedno će biti predstavljena i knjiga dr. Briana Weissa “Čuda se događaju” objavljena u izdanju Planetopije. Gost je Dražen Radaković, certificirani regresoterapeut, a ulaz je besplatan. Ovom prilikom bit će moguće kupiti brojne Planetopijine naslove po promotivnim cijenama.

Dr. Brian Weiss jedan je od prvih liječnika i znanstvenika koji je hrabro i pionirski uveo iscjeljujuću moć sjećanja iz prošlih života u suvremenu medicinu. Radeći kao psihoterapeut, i potpuno skeptičan prema svim „neznanstvenim“ područjima, u radu sa svojim pacijentima susreo se s velikim brojem neobjašnjivih događaja zbog kojih je intenzivno počeo istraživati reinkarnaciju i regresiju u prošle živote te kako to može pomoći iscjeljenju mnogih bolesti. Terapijom regresije liječio je više od četiri tisuće individualnih pacijenata, a na radionicama koje vodi, otprilike dvije trećine polaznika uspješno se prisjeti događaja iz prošlih života. U svojoj je knjizi “Čuda se događaju”, prenio brojne zapanjujuće istinite priče iz svoje prakse, koje potvrđuju da regresoterapija može pomoći u iscjeljivanju strahova, emocionalnih boli te različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.

Dražen Radaković

O ovoj uzbudljivoj temi, slučajevima iz prakse dr. Weissa kao i slučajevima iz osobne prakse govorit će domaći stručnjak za regresoterapiju, Dražen Radaković. Radaković radi kao psihoterapeut i savjetnik. Vodi obiteljske sistemske i poslovne konstelacije kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Jedini je terapeut u Hrvatskoj s certifikatom najpoznatijeg instituta za regresoterapiju u svijetu čiji je osnivač čuveni Michael Newton. Autor je nekoliko knjiga o hipnozi i regresoterapiji. Više na stranicama www.hipnoterapija.hr i www.psihosocijalno-savjetovanje.hr .

 

Izvor: novilist.hr

Komentari