Krađa zlatnih motorki, Trash Film Festival upitan!

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 04.09.2013. 19:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: -

Šok i nevjerica zavladali su u varaždinskim kulturnim krugovima nakon što je u javnost procurila informacija o napadu na instituciju trash umjetnosti, svjetski poznati Trash film festival! Nepoznati počinitelj provalio je naime u tajno skladište Udruge Trash na području Varaždina te zadao težak udarac trash umjetnosti krađom trash relikvija, famoznih Zlatnih motorki koje se svake godine dodijeljuju najboljim amaterskim filmašima iz cijelog svijeta - javljaju iz Udruge Trash.

Prema neslužbenim informacijama, PU varaždinska u istragu slučaja uključila je svoje najbolje inspektore, a članovi Udruge Trash pokušavaju stupiti u kontakt i sa Horatiom Caneom i njegovim suradnicima u Miamiju kako bi pokušali u istragu uključiti i najbolje svjetske forenzičare.

U međuvremenu, među ljubiteljima trash umjetnosti zavladala je panika. Zlatna motorka je naime neprocjenjive vrijednosti. Ona je svojevrsni Sveti gral amaterskih filmaša od Japana do Kanade koji snimaju filmove iako nemaju financijskih sredstava, a ni formalnih znanja kako snimiti film. U njihove filmove utkani su entuzijazam, genijalne ideje i snovi, i zato bi zlatne motorke na crnom tržištu mogle postati rekordne cijene jer su entuzijazam, ideje i snovi neprocjenjivi!

Projekt 8. Trash film festivala špijunskom diverzijom krađe zlatnih motorki ozbiljno je ugrožen, no udruga Trash nikada se ne predaje...

Ovogodišnji Trash Film Festival održava se u Varaždinu 13. i 14. rujna.

Komentari