Top 8 frizura koje ćete obožavati ove jeseni

Objavljeno: 25.10.2015. 15:39

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 09:19

Foto: Ilustracija / Pinterest

Poznato je da Varaždinke slijede modne trendove, stoga vjerujemo da ćete i ovih 8 frizura uskoro viđati po gradu.

1. Dugi bob

Prvi trend svakako je svakako frizura „dugog boba“ koju je popularizirala Kim Kardashian. Modni časopisi bili su puni njezinih fotografija, posebno zbog toga jer je svoju crnu kosu ujedno obojila na platinasto plavu. Mnoge su žene odlučile dugu kosu skratiti do ramena kako bi postigle izgled razbarušene i nemarne kose. Dobra je vijest da se dugi bob nosi i ove jeseni. 

2. Srebrna/sijeda kosa

Žene više ne moraju "bježati" od sijedih vlasi, naime, u frizerskim se salonima sve se više traži srebrna ili sijeda kosa koja vrlo efektno izgleda u kombinaciji s pramenovima.

3. Pramenovi na sve načine

Uz ombre pramenove i dalje su u trendu flamboyage i balayage tehnike bojenja. Njima se postiže prirodan izgled osunčane kose, a razlika između pramenova i korijena kose, za razliku od ombre-a, manje je vidljiva. Jednako dobro izgledaju i na kratkoj i dugoj kosi. 

4. Niski rep

Na modnim revijama, kao i na ovogodišnjem Cro-a-Porteru, mogli smo vidjeti puno modela s niskim repom, koji je idealan za svakodnevno nošenje i poslovne prilike, a za ovu sofisticiranu frizuru potrebna vam je minuta vremena. Pogledajte kako ju nosi poznata pjevačica, Beyonce

5. Boho stil

Za žene koje imaju dugu kosu, i dalje je u trendu boho stil, odnosno, valovita kosa u kombinaciji s pletenicama i cvijećem. Ovakav modni izričaj često bira glumica Blake Lively.

6. Tamni izrast
Većina žena paničari kad se pojavi tamni izrast, pogotovo na plavoj kosi. No, najnovije slike nekih zvijezda pokazuju da je i izrast moderan, pa posjet frizeru možete odgoditi još nekoliko dana. Ovakav izgled obožava popularna Kylie Jenner.

7. Slojevita kosa
Čak i na kosi srednje dužine ili kratkoj, mogu se nositi slojevi koji se vrlo lako oblikuju, bilo da se žele postići valovi ili klasična ravna frizura. Takvu frizuru trenutno nosi poznata glumica i pjevačica Jennifer Lopez. Vidljiv je i povratak slojeva koji uokviruju lice, tj. frizure koja je bila popularna u devedesetima. 

8. Kratka kosa na jednu stranu

Ljubiteljice kratke kose ove jeseni imaju više mogućnosti. Tako će se nositi popularna pixie frizura, a apsolutni trend je stavljanje kose na jednu stranu pomoću šiški. Za ovu frizuru odlučila se i lijepa oskarovka Jennifer Lawrence

Komentari