ne propustite!

U iduća dva mjeseca čak četiri poznata glazbena imena stižu u Varaždin

Nakon pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Gradskom vrtu u Osijeku, te nakon rasprodanog prvog koncerta u Areni Varaždin (u roku od samo 24 sata), popularna pjevačica Aleksandra Prijović najavila je još jedan termin u Varaždinu...
Objavljeno: 02.03.2024. 08:52

Zadnja izmjena: 02.03.2024. 09:11

Prema brojnim najavama, u varaždinsku Arenu tijekom ožujka i travnja stižu čak četiri poznata imena regionalne glazbene scene - Zdravko Čolić održat će dva koncerta, zatim Halid Bešlić, Urban & 4 te Aleksandra Prijović u također dva termina.

Naime, Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, najavio je svoj koncert povodom Dana žena 8. ožujka, a rasprodavši ovaj termin u svega pet dana, dodao je još jedan - dan kasnije, 9. ožujka.

Nakon Čolića, svoj je dolazak u Varaždin najavio i Halid Bešlić, i to 31. ožujka. Ovog popularnog sevdah pjevača i grad Varaždin spaja neraskidiva veza, a tome u prilog ide i činjenica da će Halid svoj koncert ponovno održati u Areni Varaždin nakon samo dvije godine koliko je prošlo od posljednjeg nastupa. 

Isto tako, u varaždinsku Arenu 13. travnja stiže i Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski, a uskoro će biti najavljeni i gosti. Najavivši koncert, Urban je istaknuo kako svi koji kupe ulaznicu mogu očekivati nenadmašne izvedbe nekih od njegovih najvećih hitova.

Također, nakon pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb i Gradskom vrtu u Osijeku, te nakon rasprodanog prvog koncerta u Areni Varaždin (u roku od samo 24 sata), popularna pjevačica Aleksandra Prijović najavila je još jedan termin u Varaždinu - 27. travnja ove godine. Varaždinci i Varaždinke će tako dva dana zaredom, dakle 26. i 27. travnja, moći uživati u turneji nazvanoj "Od istoka do zapada".

Komentari