program kina

U Kino Gaj stiže četvrti film o najpoznatnijoj pandi na svijetu, a evo što je još na rasporedu idući tjedan

Objavljeno: 10.03.2024. 09:40

Zadnja izmjena: 10.03.2024. 09:40

U Kinu Gaj za idući tjedan predviđeno je šest projekcija, od kojih dio u duhu frankofonije. Na programu su animirani film poznate franšize Dreamworksa, jedan horor, i drame. Detaljan raspored za idućih sedam dana donosimo u nastavku.

  • utorak, 12. ožujka 

Mala tužna djevojka

Nakon smrti svoje majke, redateljica Mona Achache otkriva tisuće majčinih fotografija, pisama i snimaka, ali te zakopane tajne njezin nestanak čine još većom enigmom. Kroz moć filma i ljepote inkarnacije, ona svoju majku ponovno oživljava te kreće na putovanje kako bi otkrila tko je zapravo bila njezina majka

Kung Fu Panda 4 

Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika sudbina je pozvala da se napokon…..odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.​

  • srijeda, 13. ožujka

Imaginarni

Kada se Jessica sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey i koji nalazi se u podrumu. Alice s Chaunceyjem kreće igrati igre koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije.

Okus ljubavi

Godina je 1885., a Eugenie je kuharica bez premca koja posljednjih dvadeset godina radi za slavnog gurmana Dodina. Kako vrijeme prolazi, njihova strast prema gastronomiji te obostrano divljenje koje osjećaju jedno prema drugom pretvorilo se u romantičnu vezu. No, Eugenie iznimno cijeni svoju slobodu i nikada se zapravo nije željela udati za Dodina. I upravo će zbog toga Dodin odlučiti napraviti nešto što nikada prije nije: on će početi kuhati za nju. 

  • četvrtak, 14. ožujka

Stari hrast

Stari hrast posljednji je preostali pub u turobnom selu dokrajčenom zatvaranjem rudnika u 80-ima, od kada je broj stanovnika u stalnom padu. Posljedično, kuće su jeftine i dostupne, idealno utočište za Sirijce koji bježe od divljačkog rata, ali tek da bi se našli u žarištu novog neprijateljstva i ksenofobne napetosti među nepovjerljivim domaćinima. Što učiniti kada potlačeni postanu tlačitelji? 

The Holdovers

Film prati drskog profesora u prestižnoj američkoj školi koji je prisiljen ostati na kampusu tijekom božićnih praznika kako bi čuvao šačicu učenika koji nemaju kamo otići. Naposljetku uspostavi nevjerojatnu vezu s jednim od njih - oštećenim, pametnim izazivačem problema - i s glavnom kuharicom škole, koja je upravo izgubila sina u Vijetnamu.
 

Komentari